Hoofdpagina

Over Babbage

Babbage helpt personen met een visuele beperking met het toegankelijk maken van informatie. Dit kan in de vorm van hulpmiddelen, softwarematige aanpassingen, advisering en trainingen. We leveren voor de thuissituatie, studie en werk. Lees meer over de filosofie en werkwijze van Babbage op onze informatiepagina.


Vacature beschikbaar:
ACC (accessibility) software specialist

De hoofdtaak van de functie is het aanpassen en produceren van software om informatie toegankelijk te maken voor onze doelgroep. Onze klanten zijn werknemers bij kleine bedrijven, toonaangevende wereldwijd opererende automatiseringsbedrijven; grote telecombedrijven, verzekeringsmaatschappijen of banken. Slechtziende of blinde mensen kunnen door onze aanpassingen vrijwel overal optimaal functioneren. Je wordt op deze manier verantwoordelijk voor het toekomstperspectief van onze klant… lees de volledige vacature.


Babbage op de ZieZo-beurs 2015ZieZo logo

De ZieZo-beurs is voor iedereen die niet (goed) kan zien. Gaat u steeds slechter zien en lijkt een bril niet meer te helpen, bent u slechtziend of blind? Babbage biedt u met een aantal andere leveranciers de mogelijkheid om kennis te maken met hulpmiddelen die u kunnen ondersteunen of verder helpen. U krijgt echt de tijd kennis te maken met de hulpmiddelen. Kom langs en verbaas u over het aanbod.

Beurskalender 2015:

  • 9 april, donderdag
  • 10 april, vrijdag
  • 11 april, zaterdag

Kijk op de vernieuwde ZieZo-website voor meer informatie.


Babbage PDF ConversieDropbox logo

Gratis en snel je PDF documenten converteren naar andere bestandsformaten. Converteer PDF documenten naar Rich Text Format en HTML met behulp van Dropbox. Plaats je PDF documenten in een speciaal daarvoor aangemaakte Dropbox map en de bestanden worden automatisch geconverteerd. Het gehele artikel is te lezen op onze PDF conversie informatiepagina.


De Active Braille heeft ervoor gezorgd dat ik het lezen van boeken weer heb opgepikt

Wat ging er een wereld voor mij open toen iemand mij aanraadde eens te kijken naar het assortiment van Handy Tech brailleleesregels toen mijn oude Alva het begon te begeven. Ik had nooit nagedacht over wat een brailleregel nog meer voor mij zou kunnen betekenen dan enkel een leesapparaat voor tekst op mijn computer voordat ik eens goed naar de verscheidene leesregels ging kijken. De regel heeft ervoor gezorgd dat ik het lezen van boeken in braille weer heb opgepikt. Er is in het apparaat een handige autoscroll modus aanwezig. Hiermee kun je het boek aan je voorbij laten scrollen zonder dat je steeds knoppen hoeft in te drukken. Ideaal! … lees het volledige artikel.