NVDA USB update

Om deze update met succes te kunnen voltooien, heeft u een NVDA pakket nodig dat door Babbage is geleverd en maakt u van te voren een kopie (back-up) van uw huidige USB stick!

Update instructies:

Download” eerst de update. Als er gevraagd wordt om dit bestand op te slaan of uit te voeren, kiest u voor de optie: “Opslaan”. Sla het bestand op een voor u eenvoudig te onthouden plek op.

Als het downloaden voltooid is, en u de update wenst uit te voeren, navigeert u naar het door u gedownloade bestand en opent u dit. Na het openen zal er een venster verschijnen met de naam “7-Zip self-extracting archive”.
Indien u dat nog niet gedaan heeft, plaatst u nu de NVDA USB stick in uw PC. Onder de titel “Extract to:” geeft u de locatie op van uw NVDA USB stick, niet van de map NVDA. Zorg er voor dat NVDA op dat moment niet draait. Navigeer nu naar de knop “Extract” en activeer deze.

Als er gevraagd wordt om bestanden te overschrijven, selecteert u: “Yes to all”.

Uw stick wordt nu bijgewerkt met de nieuwste versie. Afhankelijk van de snelheid van uw PC en USB poorten kan dit tot 10 minuten duren. Als het bijwerken klaar is, verdwijnt het venster vanzelf. Uw licentie wordt automatisch overgenomen en u kunt nu gebruikmaken van de nieuwe versie.

Als u een kopie van de USB stick heeft gemaakt (bijvoorbeeld: naar een andere USB stick of lokaal op uw computer), dient deze versie ook bijgewerkt te worden!

Wist u dat?

U kunt tevens andere stemmen downloaden voor NVDA van onze download pagina. Mocht u tegen problemen aanlopen tijdens deze update, neem dan gerust contact met ons op.