Babbage PDF Conversie

Gratis en snel

Gratis en snel je PDF documenten converteren naar andere bestandsformaten. Converteer PDF documenten naar Rich Text Format en HTML met behulp van Dropbox. Plaats je PDF documenten in een speciaal daarvoor aangemaakte Dropbox map en de bestanden worden volautomatisch geconverteerd.

Deze dienst wordt je aangeboden door Babbage en wij hebben alleen je naam en e-mailadres nodig om je aan te melden. Interesse? Stuur deze gegevens dan naar support@babbage.com en een medewerker neemt contact met je op.

Voordelen

Enkele voorbeelden en voordelen van deze service:

  • Automatische conversie van meerdere bestanden
  • Laat een fysieke scanner naar de Dropbox map scannen en het wordt met OCR omgezet naar platte tekst. Je hebt dus geen apart OCR programma meer nodig
  • Dropbox werkt ook op mobiele apparaten zoals telefoons en bepaalde leesregels, zoals de HIMS Braille Sense U2. Onderweg kun je dus ook PDF bestanden converteren

Privacy

De door u verstuurde bestanden zijn en blijven uw eigendom. Babbage behoudt zich het recht voor om logbestanden aan te maken ter analyse van onze service. Hierbij worden bestandsnamen en de hoeveelheid bestanden genoteerd. Er wordt nadrukkelijk geen informatie verzameld over de inhoud van uw bestanden. Daarnaast is deze service bedoeld voor het converteren van documenten en niet voor de opslag er van.