Over werken en studeren

Diensten voor werknemers, scholieren en studenten

Babbage diensten

Op dit deel van de website vind je de gespecialiseerde diensten die Babbage levert binnen studie en werksituaties. Het gaat om werkplekaanpassingen, training of advies die afzonderlijk of als totaaloplossing worden aangeboden. Het zijn onderdelen van de oplossing om informatie binnen werkplekken toegankelijk te maken voor personen met een visuele beperking. De persoon staat binnen deze oplossingen altijd centraal.

Specialistische softwarematige werkplekaanpassingen

Naast het grootste assortiment hulpmiddelen voor de werkplek biedt Babbage ook specialistische softwarematige werkplekaanpassingen waarbij de toegankelijkheid bij oplevering wordt gegarandeerd. Verder zijn binnen de Babbage Academy een aantal unieke specialistische trainingen ontwikkeld die studerenden of werkenden helpen hun visuele beperking binnen de werkzaamheden te compenseren.

Babbage biedt studie Ondersteuning

Tijdens de studie blijkt een grote behoefte te bestaand aan praktisch advies. Binnen deze dienst staan de mogelijkheden van een persoon centraal en bieden we praktische oplossingen om succesvol met een visuele beperking te studeren in het midden en hoger vervolg onderwijs. De adviezen kunnen maar hoeven niet direct naar Babbage producten of diensten te verwijzen.

Babbage Jobcoaching

Naast het toegankelijk maken van informatie en verzorgen van trainingen aan personen met een visuele beperking levert Babbage ook ondersteuning in de vorm van jobcoaching. Babbage is een gecertificeerde jobcoachorganisatie en kan jobcoaching landelijk leveren als aanvullende dienst bij werkplekken voor visueel beperkte medewerkers. Klik op de onderstaande link om naar de Babbage Jobcoaching informatiepagina te gaan.

Meer informatie over de verschillende diensten van Babbage vind je door op de volgende links te klikken.

Babbage academy.
Babbage studie ondersteuning.
Babbage werkplek aanpassingen.
Babbage Jobcoaching.